Ledige stillinger i Holbæk Kommune

Socialrådgiver søges til Holbæk Kommunes Ungeindsats

Ansøgningsfrist 25-01-2018 23:59

Er du socialrådgiver og kunne du tænke dig at arbejde med unge mennesker på vej mod voksenlivet?
 
Ungeteamet søger en ny kollega, så er du socialrådgiver eller socialformidler og har du erfaring med myndighedssagsbehandling indenfor børne- og ungeområdet, så er det præcis dig vi leder efter.
 
Ungeindsatsen er en del af kerneopgaven ”Uddannelse til Alle Unge” i Holbæk Kommune. I Ungeindsatsen har vi samlet alle myndighedsopgaver og tilbud på uddannelses-, social- og beskæftigelsesområdet med det formål at yde en tværfaglig, uddannelsesrettet og helhedsorienteret indsats for alle unge, som har afsluttet folkeskolens 9. klasse og indtil de opnår en kompetencegivende uddannelse eller fylder 30 år.
 
Ungeteamets målgruppe er unge i alderen 15-22 år, som har afsluttet folkeskolens 9. klasse og unge over 18 år, som er bevilget efterværn. De unge vi arbejder med har sociale udfordringer eller en funktionsnedsættelse og bevæger sig ofte i, eller i periferien af, en kriminel løbebane. Vi overtager sagerne fra kommunens Børneindsats og støtter med den unges uddannelsesplan som løftestang op om den unges trivsel og udvikling med det formål at sikre, at den unge fastholdes i uddannelse og sikres en god overgang til voksenlivet.
 
Ungeteamet rummer et fantastisk hold medarbejdere med masser af humor og en stor faglig ballast. Den samlede sociale kapital er stor, og vores fælles kendetegn er et godt sammenhold, et stort engagement for de unge vi arbejder med og et fælles mål om at gøre en forskel for de unge, der af forskellige årsager har brug for vores understøttelse. Vi tror på, at det giver mening at kombinere socialområdet og uddannelsesindsatsen, og derfor kommer du til at jonglere med begge dele i et styrket, tværfagligt samarbejde med vores tætteste samarbejdspartnere, som er SSP, UU, Ungemisbrugsbehandlingen og et stærkt udfører-korps.
 
Vores arbejde tager udgangspunkt i servicelovens regelsæt for unge under 18 år og i reglerne om efterværn (servicelovens § 76). Dine konkrete arbejdsopgaver vil bestå i sagsbehandling, rådgivning og vejledning, mødeledelse, udarbejdelse af børnefaglige undersøgelser og sociale handleplaner. Vi anvender IT-systemet DUBU og arbejder efter ICS-metoden.

Vi tilbyder:
 • En plads som medspiller i et ambitiøst og engageret team med 12 andre dygtige og gode kolleger, der sætter pris på fællesskabet
 • Afvekslende, spændende og komplekse arbejdsopgaver, der kræver, at du tør tage ansvar, skabe indflydelse og at du har evne til at netværke bredt
 • En varierende arbejdsdag med mulighed for stor faglig udvikling
 • En arbejdshverdag, hvor der sættes tydelige mål og prioriterede indsatser
 • Faglig sparring fra dygtige kolleger, socialfaglig konsulent og juridisk afdelingsleder
 • Ekstern supervision
 • Løn iht. gældende overenskomst.
Vi forventer, at du:
 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler
 • Ser den unge, som den vigtigste samarbejdspartner
 • Har erfaring med myndighedssagsbehandling, herunder interesse for og kendskab til servicelovens bestemmelser om børn og unge
 • Er robust både fysisk og psykisk og har interesse for at arbejde med og gøre en forskel for de unge
 • Kan prioritere dine arbejdsopgaver og selvstændigt være opsøgende på tværfaglig opgaveløsning og samarbejde
 • Evner at nytænke dine arbejdsopgaver og besidder fleksibiliteten til at gøre det med kort varsel
 • Har kørekort
Generelt er Ungeindsatsen som arbejdsplads præget af god stemning og et kollegialt og gensidigt respektfuldt fællesskab med den unge i centrum.

Praktiske oplysninger:
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer ugentligt. Vi har flekstid.

Arbejdssted: Seminarieparken 2, 4300 Holbæk

Hvis du har spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisbet Daugaard på tlf. 72 36 79 76 eller socialrådgiver Diana Helene Nielsen på tlf. 72 36 37 69.  

Ansøgningsfrist er den 25. januar 2018. Vi forventer at afholde samtaler den 29./30. januar 2018 med forventet tiltrædelse den 1. marts 2018.
 
Om Uddannelse til Alle Unge
Holbæk Kommune er med et areal på ca. 580 m2 en geografisk stor kommune med en god balance mellem Holbæk by og de 17 lokalområder. Holbæk Kommune har ca. 71.000 indbyggere og ca. 5.000 medarbejdere. Organisationen har siden januar 2015 haft få, fælles kerneopgaver som omdrejningspunkt – en unik måde at organisere en kommunes opgaver og udvikling på. Læs mere om kommunen, vores organisation og vores personalepolitik på https://holbaek.dk/om-kommunen.

Uddannelse til Alle Unge er en af de i alt seks kerneopgaver i Holbæk Kommune. Vores udgangspunkt er at uddannelse giver den unge de bedste muligheder for at leve et liv med livskvalitet og selvforsørgelse. Samtidig er uddannelse en af de vigtigste forudsætninger for fremtidens velfærdssamfund og vækst. Vores organisation skal bidrage til dette mål. De politiske ambitioner for området er høje og vi reducerer budgetterne i de kommende år, så vi skal og vil gå helt nye veje sammen med de unge og mange gode samarbejdspartnere. Vi er knapt 300 ansatte i Uddannelse til Alle Unge og et budget på 229 mio. kr. (2017). Vores arbejdssted har en fantastisk beliggenhed i det tidligere Holbæk Seminariums fredede bygninger.

Send ansøgning


Feedback

Sidst opdateret

07.06.2017

Ansvarlig redaktør

Mette Wallin

Fakta

Ansøgningsfrist
25-01-2018 23:59
Stillingstype
Fuldtid
Kontaktperson
Afdelingsleder Lisbet Daugaard
Telefonnummer
72 36 79 76
Kontaktperson
Socialrådgiver Diana Helene Nielsen
Telefonnummer
72 36 37 69

Jobagent

Vil du have besked, når der bliver en stilling ledig, der matcher din profil? Så skriv dig op i jobagenten.

 

For at komme i betragtning til et job, skal du selv aktivt søge stillingen.

Vi går ikke ind og tjekker de forskellige cv'er i karrierecentret.

 

Alle stillinger bliver slået op her på vores hjemmeside.

 

Rekrutteringen foregår i den afdeling, hvor jobbet er. 

Åbn jobagent

Bliv elev i Holbæk Kommune

Personalepolitik

Holbæk Kommunes personalepolitik indeholder vores værdier for, hvordan vi omgås hinanden og borgerne. 

Læs personalepolitikken her